پاورپوینت آشنایی با نظام آموزشی پودمانی
پاورپوینت آشنایی با نظام آموزشی پودمانی در 34 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامیاستانداردهای زبان فارسی
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 34 |
حجم | 4255 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | پاورپوینت |
توضیحات کامل
پاورپوینت آشنایی با نظام آموزشی پودمانی در 34 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامیاستانداردهای زبان فارسی
فهرست مطالب
چکیده
آموزش پودمانی چیست؟
ویژگیهای اساسی آموزش پودمانی
طراحی و تدوین پودمانهای آموزشی
شیوه طراحی و تدوین پودمان آموزشی
طراحی دورههای آموزشی
آموزشهای پودمانی در نظام آموزشهای علمی– کاربردی
بخشی از متن
چکیده:
جایگاه آموزش و مهارتها بخصوص با رویکرد پودمانی، در سیر تحول برنامه ریزی درسی به سالهای پس از جنگ اول جهانی باز میگردد، این رویکرد از آن جهت که نیاز مبرم به آموزش مهارتها در کوتاه ترین زمان و با مطلوب ترین بازدهی احساس میشد، در ایران نیز مورد توجه قرار گرفت.
در نظام آموزش پودمانی، نگرش سیستمی، کاربرد قابل ملاحظهای دارد. براساس این نگرش، قبل از هر چیز برای آموزش مهارتها، نیازهای آموزشی تعیین شده مورد تجزیه و تحلیل قرار میگیرند؛ سپس مطابق نتایج تجزیه و تحلیل، هدفها، محتواها، روشها، منابع آموزشی، طرح درس و شیوههای ارزشیابی معین و یا تدوین میشوند.
این مبحث شیوههای برنامه ریزی پودمانهای آموزشی و دورههای پودمانی در دانشگاه جامع را مورد بحث قرار داده و در پایان ضمن بیان معایب و مزایای روش کنونی به تبیین راهکارهای مناسب در این زمینه میپردازد.
در حال حاضر در ایران تنها یک راه برای تربیت تکنسین و کارشناسان ماهر وجود دارد و آن گذراندن برنامه آموزشی تمام وقت است و هیچ برنامه شناخته شده آموزشی جهت ارزش قائل شدن برای مهارتهای حرفهای وجود ندارد.
مدیران و صاحبان صنعت همواره در جستجوی روشهایی جهت تسریع در آماده سازی نیروی انسانی مورد نیاز خود و سرعت بخشیدن به تولید محصولات میباشند. از آنجایی که داشتن شرایط ویژه برای انتخاب ورودیها در شیوه پودمانی الزامینمیباشد و ورودیهای با سطوح سواد متفاوت و سنین مختلف پس از گذراندن یک دوره نسبتاً کوتاه مدت در یک یا چند مهارت مورد نیاز از توانمندی لازم برخوردار میشوند لذا آماده سازی نیروی انسانی از طریق شیوه پودمانی برای صاحبان صنایع از محدودیت کمتری برخوردار بوده و به عنوان یک مزیت تلقی میگردد.
و ...